Szolgáltatás

A LED izzó E27 a háztartások kedvence

Ha túl sok áramot fogyasztanak villanykörtéi, és szeretne áttérni valamilyen takarékos darabra, akkor itt a lehetőség. A LED izzó E27 foglalatát leggyakrabban a háztartási világításnál alkalmazzák. Nagy előnye, hogy az otthonában található foglalatokat nem kell lecserélnie, mivel egyszerűen belehelyezhető, legyen szó normál körte lámpáról, halogén spotról, illetve bármilyen fajta termékről. Ezek a módszerek napjainkban annyira fejlettek, hogy akár az egész lakás világítását megoldhatják.

Többféle méretben, valamint formában juthat hozzá a termékkínálatokból. A LED izzó E27 általában 180-200 fokban képes világítani, az egyik legmodernebb fénytechnikaként tartják számon. A tervezők és a készítők úgy alakították ki, hogy körülbelül 30-50 ezer órás élettartamuk legyen. Felkapcsoláskor azonnal világít teljes erővel, a fényerőt akár saját kezűleg is szabályozhatja. Nincs benne mozgó vagy lengő alkatrész, gáztöltet, így kevésbé érzékeny például a rázkódásra, ezért nem hibásodik meg.

A LED izzó E27 nem termel nagy mennyiségű hőt, inkább a világításba fekteti az energiát. Fehér színben tökéletes lesz a nappali vagy az előszoba megvilágítására. Az alkalmazásával 90%-kal is csökkentheti fogyasztását. Tehát nagyon megéri minden szempont szerint változtatni, ha van rá lehetősége, tegye meg. A GU10 LED a modern technológia egyik legkeresettebb fejlesztése.

A termék megvásárolható bármelyik elektronikai üzletben vagy az internetes webáruházakban. A kiválasztott darabra akár 2-3 év garanciát is kaphat, így ha ezalatt az idő alatt valami történik vele, akkor nyugodtan visszaviheti, és egy új darabot kap cserébe. Egyaránt kapható hideg és meleg fehér színekben.

A GU10 LED világítótest a hosszabb ideig üzemelő termékekhez sorolható. Nem rontja a szemet, mivel nem vibrál, környezetbarát módon készült, így nem bocsát ki semmilyen káros anyagot. A legtöbb gyártó minőségi darabokat készít, a megbízhatóságon alapszik működésük. Maga a LED fénykibocsájtó diódát jelent, amely az egyenfeszültség hatására fényt bocsát ki. 1955-ben találták fel, viszont 1962-re fejlesztették ki, amelyet már a gyakorlatban is használtak.

A GU10 LED 5 cm-es magasságú, tehát bármilyen kisebb helyre is beszerelhető, nagyon könnyen cserélhető. Irányított fényt állít elő, ami nem melegszik fel. Ha úgy dönt, hogy lecseréli egész otthonában a hagyományos villanykörtéket, és átáll erre a nagyszerű darabra, jól fog járni, amit észrevesz majd a kiadásain is. Bátran merjen próbálkozni ezzel az új dologgal, mivel nem veszít semmit, nincs benne kockázat.