Szolgáltatás

Miért fontos az ESTA kérelem?

Szeretne ellátogatni Amerikába? Nem tudja, milyen feltételeknek kell eleget tennie azért, hogy beléphessen az országba? Akkor az oldalra kattintva pontosan utána járhat mindennek. Az ESTA utazási engedélyről biztosan hallott már. Most online kitöltheti az erre vonatkozó kérelmet, mindenféle komplikáció nélkül. Mindenkinek igényelnie kell ezt, az USA-ba való belépés előtt, hiszen a biztonság növelése érdekében ez kötelező. Minden utazónak rendelkeznie kell egy gép által olvasható útlevéllel. Az elfogadott ESTA két évig érvényes, hacsak az útlevele nem jár le hamarabb. Tudta, hogy az igénylések több mint 99 százalékát már akár két órán belül jóvá is hagyják?

Ez azt jelenti, hogy a rendszer körülbelül egy millió kapcsolatfelvételt bonyolít le havonta, több nyelven is. Tudni kell, hogy, aki a Vízummentességi Programban szerepel, annak nem kell vízumot igényelnie, ha 90 napnál többet nem akar az Államokban tartózkodni. Akár turisztikai vagy üzleti célból is tervezi az utazást, ez a 90 nap minden esetben kikötést jelent. Az ESTA egy automata rendszer, amely lehetővé teszi az amerikai hatóságok számára, hogy megállapítsák, ki alkalmas belépni az országba. Az Amerikai Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma az Egyesült Államok Vám- és Határőrségén keresztül ellenőriz minden kérvényt, majd az utazás előtt egyeztet a légitársasággal is, hogy jóváhagyták-e az engedélyét.

Az ESTA kérelem témájában minden kérdésére választ kap az oldalon, valamint az utazással kapcsolatban és az USA-ban lévő látványosságok terén is hasznos infókat talál. Tegyük fel, hogy még sosem járt itt és szeretné megismerni azokat a városokat, amelyeket semmiképp sem szabad felfedezetlenül hagynia. Az oldalon található blog részlegen ismertetik Önnel ezeket is. New York az első helyen szerepel, hiszen számos filmben láthatta már azokat a felvételeket, ahol ezt a várost mutatja be a kamera.

Úgy tartják, hogy amit ebben a városban nem talál meg az ember, azt sehol máshol nem fogja. Számos látnivalóval és különleges helyszínnel biztosítja a változatos tevékenységeket, programokat. Nyilván a túlzsúfolt utcákra már nem kell felhívni a figyelmet, hiszen mindenki tudja, mi a helyzet ezekkel. Az ESTA kérelem jóváhagyását követően induljon neki a következő célpontnak, Los Angeles-nek, hiszen ez a szórakozás városa! Miami a strandokról és a csodás, pálmafákkal borított sugárutakról híres. Az ESTA kérelem megszerzése lehetővé teszi azt is, hogy Las Vegasba is ellátogasson, hiszen mindenki tudja, hogy ami ott történik, az ott is marad.