Szolgáltatás

Nem tudja, Pécsett hol szálljon meg? Vegye az irányt a Szabadság felé!

Minden nagyvárosban közös az, hogy ha alaposabban is meg szeretnénk ismerni az ottani nevezetességeket, ha látni szeretnénk azt, amit érdemes, akkor egyetlen napba nem fogunk tudni mindent belezsúfolni. Így van ez Péccsel is – ezért lesz szükségünk szállásra, ha Pécsre érkezünk.

A Szabadság Apartman ragyogó helyen található Pécsen belül, ugyanis a hatos főút mellett fekszik, közvetlenül, így aki Budapest irányából kocsival érkezik, az egyenesen el tud gurulni az apartmanig. Maga a szállás egy belvárosi ingatlan második emeletén van, ahol minden adott ahhoz, hogy a vendég jól tudja magát érezni. Egy nagy szoba áll rendelkezésre, így a szállóvendégek ott tudnak pihenni, aludni, ameddig az apartmanban tartózkodnak.

Emellett adott természetesen egy konyha is, mely ebben az esetben teljesen be van rendezve. Mindez azt jelenti, hogy ha a vendég főzni vagy éppen sütni szeretne, semmi nem áll az útjába, amennyiben rendelkezésére állnak a megfelelő hozzávalók. A fürdőben kád található, míg a toalett külön helyiségben lelhető fel. Mivel belvárosi ingatlanról van szó, így a történelmi belváros mindössze percekre lesz a szállástól, mégpedig gyalog. A különféle üzletek, boltok miatt sem kell sokat sétálni, azok is kézközelben lesznek.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy a Szabadság Apartman árazása is kiváló, akkor látható, hogy miért érdemes emellett az ajánlat mellett dönteni, ha Pécsre érkezik! Egyedül, ketten vagy családdal – Pécs, sőt maga az apartman is mindenhogyan szívesen látja Önt!

Elérhetőségeink: