Szolgáltatás

Ön milyen gyakran jár fodrászhoz? Így gondolkozik az átlag.

A vonzó megjelenés érdekében nem csak a testalkatunkra való odafigyeléssel, egy jó sminkkel, vagy az egészséges bőrrel tehetünk sokat, hanem az ápolt, igényes frizurával is. Mindenkinek mást jelent ez. Vannak, akik előnyben részesítik a természetességet, mások a megfelelő hajszín kiválasztásával is igyekeznek személyiségüket kifejezni. A fodrászlátogatás azonban nem csak az aktuálisan szükségessé váló festés apropóján javasolt, hanem a rendszeres hajápolás miatt is.

Sok férfi megoldja otthon egy hajnyírógéppel a frizurát, de vannak, akik legalább havonta egyszer megfordulnak fodrásznál. A nőknél már más a helyzet, hiszen a festés és hajvágás számukra gyakran saját maguk kényeztetését is szolgálja. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy még így is gyakrabban kellene szakember kezei közé adni hajkoronánkat, hiszen így elkerülhetőek lennének a csúnya töredezések, a sprőd haj és ezekből adódóan az ápolatlan megjelenés. A Headonist megkérdezte a vendégeit, akik egytől-egyik azon a véleményen vannak, hogy a minőségi hajápolásra szánt idő sokszorosan megtérül.

A házilagos használatra alkalmas balzsamok sok esetben nem alkalmasak arra, hogy mélyen hidratálják a gyakran igencsak igénybevett hajat. Fontos tehát, hogy akkor is felkeressük a szakembert, ha egy kényeztető, tápláló pakolásra és frissítő vágásra van szükségünk. Ugyan napjainkban sok olyan hajfesték megtalálható a piacon, melyekkel kíméletesen történhet a hajfestés, de a mindennapi hajformázás szintén befolyásolhatja azt, milyen állapotban vannak tincseink. Nem lehet elégszer hangsúlyozni hölgyek esetében a rendszeres vágás fontosságát, hiszen ennek köszönhetően a haj tömöttebbnek, frissebbnek és persze sokkal ápoltabbnak tűnik.

Mindegy, hogy hétköznapi megjelenésről van szó, vagy alkalmi frizuráról, a végeredmény klasszisokkal mutatósabb, ha a haj egyébként is ápolt. A vonzó külsőn túl azonban van még valami, amiért nem érdemes kihagyni a hozzáértő szakember felkeresését. Ez pedig nem más, mint az a bizonyos plusz, amit egy megfelelő szalonban kaphatunk. Az ápoláson, festésen, formázáson túl felbecsülhetetlen értékkel bír egy kis kényeztetés a mindennapokban, vagy éppen a személyiséghez minden szempontból passzoló frizura megtalálása.