Szolgáltatás

Szögmérők

Szögmérők

A MűszerGuru.hu weboldalunkon számos mérőeszközt és mérőműszert kínálunk az ipari felhasználóknak. Külön csoportban megtalálható az acél és digitális kijelzővel szerelt körzőink is.

Az acél körzőink teljes egészében rozsdamentes kivitelben érhető el, ráadásul 5 különböző méretben is kínáljuk. Ezek mindegyike ideális szögek másolására és kiszerkesztésére. A félköríven egy mélynyomott fekete fél fokos kiosztás található, ezen könnyen beállítható a kívánt érték. Az acél szögmérőket műbőr tokban szállítjuk.

A digitális szögmérők közül két típust is kínálunk. Az egyik ideális asztalos és bútorasztalos munkákhoz. A megjelenítés 0,00 fokban történik. A digitális szögmérő előnye, hogy 360°-ban képes a mérések végzésre. Ettől nagyobb szögmérőn a WM3 szögmérő, mely 45 és 75 cm hosszban érhető el. Ezek egy igen robosztus eszközök, leginkább falak, nyílások felmérésére javasoljuk. Ezeknek a mérési tartományuk 0-225°.

Ha szögmérőt keres, legyen akár digitális vagy analóg, nézzen szét a MűszerGuru.hu weboldalunkon és válassza ki az Önnek megfelelő típust.